20 Aralık 2012 Perşembe

GATAB’dan Kemer’de turizm atağı...





GATAB Başkanı Yusuf Üras, bölge turizmine katkı sağlayacak, sezonu uzatmaya yönelik önemli projeleri gerçekleştirmek için GATAB öncülüğünde önemli projelere imza atmaya hazırlanıyor.


Her fırsatta ve ortamda Kemer’in turizm geleceğine katkı sağlayamaya hazır olduğunu vurgulayan GATAB Başkanı Yusuf Üras, bölge turizmine katkı sağlayacak, sezonu uzatmaya yönelik önemli projeleri gerçekleştirmek için GATAB öncülüğünde önemli projelere imza atmaya hazırlanıyor.
Bölgenin turizm kazanımlarına katkı sağlaması adına turizmcilerin talep ve istekleri doğrultusunda Kemer’e;
•             Deniz Yüzeyi Temizleme Teknesi alınması,
•             Turizm İnformation Ofislerinin açılması,
•             Çamyuva- Kiriş arasına asma köprü yapılması
•             Turistlere yönelik merkezi noktalara çeşme ve wc yapılması
GATAB’ın yakın dönemde gerçekleştirmeyi öngördüğü projeler arasında yerini aldı.
GATAB; Kemer Bölgesinin turizminin geleceğine dair önemli kararların altına imza atmaya devam ediyor. GATAB Başkanı ve Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras’ın turizmcilere yönelik her fırsatta yenilediği proje önerisi meyvelerini vermeye başladı.

GATAB Turizm İhtisas Komisyonu,  Kemer bölgesinde sezonu uzatmak için turizm altyapısını güçlendirecek projeler ve tavsiyelerini geçtiğimiz günlerdeki toplantıda paylaştı. Bölge otelcileri, tur operatörleri, turizmciler, turistlerle yapılan birebir görüşmeler, anketler ve bölge esnafının geri dönüş, talep ve istekleri doğrultusunda geniş çaplı bir değerlendirme yapan İhtisas Komisyonu, GATAB’ın bölge tanıtım misyonu çevresinde turizme yönelik yeni çalışmaların yapılması konusunda hazırlıklara başladı.

Deniz Yüzeyi Temizleme Teknesi ve Turizm Danışma Ofisleri Geliyor…

Kemer ve Bölgesinin turizm marka değerini daha da üst sıralara çıkarmak amacıyla çalışmalar yürüten GATAB Başkanı Yusuf Üras; sezonu uzatmak ve turizm altyapısına katkı sağlaması amacıyla beklenti ve talepler doğrultusunda Deniz Yüzeyi Temizleme Teknesi Kemer’e kazandırmayı planladıklarını belirtti.  Özellikle yoğun sezonda koordineli bir şekilde kıyıdan alınamayacak denizin yüzeyinde kalan kirliliği gidermeye yaran deniz yüzeyi temizleme tekneleri denizin yüzeyindeki atıkların bertaraftı konusunda büyük katkı sağlıyor.
Bu teknelerin önemli İstanbul başta olmak üzere önemli turizm merkezlerinde kullanıldığını belirten Başkan Üras, İstanbul’daki firmalarla da tekneler için temas kurduklarının altını çizdi. Üras ayrıca; Turistlerin özellikle çarşı içinde sağlam iletişim kurmaları amacıyla “ Tourism Information Office” yani Turizm Danışma Ofisleri’nin de mutlaka sezona yetiştirilmesi gerektiğini vurgulayarak bölgede geceleri güvenlik zafiyetinin olduğunu bunu gidermek için personel, aydınlatma ve kamera desteğinin sağlanması için hazırlıklar yapacaklarının altını çizdi.


Çamyuva-Kiriş Arasına Asma Köprü…

Turizmciler başta olmak üzere çevre esnafı ve turistlerin büyük bir istekle bekledikleri Çamyuva-Kiriş arası asma köprü yapımı da GATAB’ın gündeminde. Bu köprünün artık turizm için ciddi bir ihtiyaç haline dönüştüğünü belirten Üras, “ Kaçınılmaz ve gerekli bir istekti. Asma köprü hem ihtiyaca cevap verecek hem de bölgeye ayrı bir değer katacak” dedi.

Benzeri Londra’da Olan Tuvaletler…
Başkan Üras, benzeri Londra’da da bulunan ve merkezi noktalarda turistlere yönelik özel tuvalet ve çeşmeler yapılmasının da planlandığını bunun için hazırlıkların yapıldığını belirtti. Turistlerin ve esnafın özel istek ve beklentisi doğrultusunda bu tür özel bir uygulamayı gerçekleştirmek istediklerinin altını çizen Üras, tuvaletlerin bakımını ve temizliğini GATAB’ın yapacağını yer gösterimi konusunda belediyelerle yazışma yapacaklarını belirtti.


Özel Çeşmeler Kemer’i Süsleyecek…

Ayrıca Avrupa’nın önemli başkentlerinde simge olmuş tarzda özel çeşmelerin de Kemer bölgesine kazandırılması ve bu çeşmelerin bir turizm simgesi haline dönüştürülmesi de GATAB’ın Kemer’in turizm geleceğine yönelik planladığı hazırlıklar arasında geliyor.

Üras: “ Bize ulaşan proje ve önerileri dikkate alıyor, gerçekleştirmek için ne gerekiyorsa yapıyoruz”…

Her fırsatta Kemer bölgesinin turizm girdilerini arttırmak Kemer’in bir turizm cazibe merkezi yapılması için tüm fikir ve projelere açık olduğunu belirten GATAB Başkanı Yusuf Üras, Turizm İhtisas komisyonu başta olmak üzere bölge kazanımlarına yönelik proje getiren tüm sivil ya da STK temsilcilerinin proje ve fikir önerilerine açık olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Turizmcilerin fikirleri, önerileri bizim için çok önemli, onların önerileri bize yön veriyor. Onların belirlediği bu konular bizim bölge turizminin geleceği adına yol haritamız olacak. Turizm bölgenin en büyük ekonomik gücü, bu nedenle turizmcilerin isteklerini,kararları değerlendirip en kısada gerçekleştirmek ve Kemer’in turizm marka değerini üst sıralara taşımanın gayreti içinde olacağız” dedi.

Adam & Eve'de yeni yıl kutlaması beş gün beş gece sürecek


Adam&Eve Hotels, yeni yıl kutlamaları için farklı konseptlerde düzenlenecek ve beş gün boyunca devam edecek partiler hazırladı.


Yılbaşı gecesi ünlü Romanyalı DJ Miss Gulia'nın 11 kişilik ekibiyle birlikte sahne alacağı Adam&Eve'de, her gece farklı bir DJ performansı sergilenecek.

İstanbul gecelerinin vazgeçilmez DJ'leri Emre ve Musti, çekiciliği ve hayran bırakan müzik tarzıyla DJ Flori parti ve müzikseverlerle buluşacak.

Adam&Eve'in yılbaşı gala yemeği, 25 metre tavan yüksekliği olan ve 5 milyon minik ayna ile kaplı olan göz kamaştırıcı Atrium'da, dünyanın en uzun barlarından biri olan 96 metre uzunluğundaki Bluetooth'un etrafında gerçekleşecek.

Ünlü Romanyalı DJ Miss Gulia ve İstanbul clublarının vazgeçilmez DJ'i Emre'nin performans göstereceği gecede, dans ve akrobat gösterileri, şovlar ve dansöz performansları ile ısınan atmosfer 2012'in ilk saniyelerinde New Year show ile zirve yapacak.

Turkish Rhythm Band, Gogo Dancers, Oriental Show, Acrobatics showlar gibi çeşit çeşit gösterilerin yer alacağı Yılbaşı partisini, DJ Musti'nin performansıyla Disco Lab'da düzenlenecek Non Stop Party izleyecek.

Latin gecesinden maskeli baloya kadar farklı eğlence seçenekleri sunan konsept partiler 29 Aralık'ta başlayıp 2 Ocak'a kadar devam edecek.

Yeni yıla Adam&Eve'de girmek isteyenler için program bir paket halinde sunuluyor. Tasarım harikası, 64 metrekarelik, dünyanın en büyük standart odalarında 2 kişi için iki gece konaklama, gala yemeği ve ultra her şey dahil paketin fiyatı 1.600 TL.


Adam&Eve Yılbaşı programı:
29.12.2012 Latino Party
30.12.2012 21.30 Neon Party
30.12.2012 23.30 White Party (DJ Flori)
31.12.2012 20.00 New Year Party (DJ Gulia - DJ Emre)
31.12.2012 03.00 Non Stop Party (DJ Musti)
01.01.2013 Mask Party
02.01.2013 Red Apple Party

kaynak:http://www.turizmdebusabah.com/haberler/adam--evede-yeni-yil-kutlamasi-bes-gun-bes-gece-surecek-63057.html

Otellerin yılbaşı programları


Arena Hotel
18. yüzyıl Osmanlı mimarisinin eseri Arena Hotel, yeni yıla romantik bir ortamda girmek isteyenler için biçilmiş kaftan. Delight Restaurant’ın zengin yılbaşı sofrasında 19.00’dan itibaren, klasik müzik eşliğinde sevdikleriniz ile unutulmaz bir gece yaşayabilirsiniz.   Yılbaşı menüsü kişi başı limitli yerli içki ile 150 TL, limitsiz yerli içki ile 180 TL, çift kişilik odada yılbaşı gecesi kişi başı konaklama 150 TL.
(0212) 458 03 64 Küçük Ayasofya Mahallesi Üçler Hamam Sokak 13, Sultanahmet


Armada Hotel
Yeni yıl kokteyliyle başlayan gece mezelerden Çerkez tavuğu, fava, haydari, şakşuka ve zeytinyağlı sarmayla sürüyor. Ara sıcakların ardından portakal soslu yılbaşı hindisi masaya teşrif ediyor. Fıstıklı çikolata parfeyi ve gece yarısı çorbasını da unutmamalı. Geceyi havai fişek gösterisi izleyip şampanya içerek noktalıyorsunuz.
(0212) 455 44 55 Ahırkapı Caddesi 24, Sultanahmet


Antik Otel
Tarihi beşinci yüzyıla uzanan Antik Cisterna sarnıcında, DJ eşliğinde yılın parçaları, sürprizler ve çekilişler ile yeni yıla girebilirsiniz. Yeni yıl menüsünde Türk meze resitali, özel cisterna böreği, tropikal sorbe, noel salata, geleneksel kestaneli hindi dolma, geleneksel kralın pastası, işkembe ve mercimek çorbaları ile limitsiz yerli içki var. Program 20.30 ile 03.00 arasında.
Kişi başı limitsiz menü 150 TL. Gruplara indirim uygulanıyor. 
(0212) 638 58 58 Ordu Caddesi Sekbanbaşı Sokak 10, Beyazıt


Bentley Hotel
Bentley Hotel’in yeni yıl gecesi için iki önerisi var. İlki Bentley Restaurant’taki yılbaşı yemeği... Menüde kramber sos ve yeşillikler eşliğinde tavuk ciğeri parfe, fesleğenli patates ve soya sos ile karidesli Çin böreği pane, jülyen sebze ve kayısı sos eşliğinde kestaneli hindi roti var. Gecenin tatlısı Antep fıstıklı şeker ve orman meyveleri ile yeşil limon parfesi. Eğlence bitince evin yolunu tutmak istemiyorsanız yılbaşı yemeği ile birlikte konaklamalı özel paketleri de gözden geçirin.
Yılbaşı yemeği 90 TL. Konaklamalı özel paketler 200-300 Euro arasında değişiyor.
(0212) 516 69 80 Tiyatro Caddesi 25, Beyazıt


BW Plus The President Hotel
BW Plus The President Hotel, yeni yıla, İstanbul'un tarih ve kültür merkezinde girmeyi  düşünenler için özel bir seçenek. 20.00 ile 02.30 arasındaki yılbaşı balosunda yılbaşına özel romantik bir menü, DJ, orkestra, oryantal ve folklor grubu eşliğinde eğlenceli bir yılbaşı gecesi sizi bekliyor.
Yılbaşı yemeği kişi başı limitsiz yerli içki dâhil 299 TL.   
(0212) 516 69 80 Tiyatro Caddesi 25, Beyazıt


Ceylan InterContinental
Ceylan InterContinental’in ‘Academie Internationale de la Gastronomie’ ödüllü restoranı Safran Restaurant, geleneksel Türk ve Osmanlı mutfağını harmanlayıp, yılbaşı gecesini fasıl eşliğinde karşılamak isteyenleri unutulmaz bir geceye davet ediyor. Boğaz manzarasıyla taçlanan menü profesyonel şeflerce hazırlanıyor. Kuru incirli ördek fümeden, deniz tarağı ve kerevit, kuzu antrikottan fesleğenli ve karanfilli elmaya kadar birbirinden leziz beş zengin menü ve limitsiz yerli içki servisi coşkuyu sabaha kadar zirvede tutuyor. Tarihi Yarımada ve Boğaz’ın büyüleyici ışıklarını önünüze seren City Lights Restaurant & Bar, profesyonel şeflerin özgün soslarla hazırladığı leziz yemek seçeneklerinden oluşan dört ayrı set menüsü ve limitsiz yerli içki servisi sunuyor. Eğlence sabaha kadar sürüyor. Gecenin yorgunluğunu atmak için Boğaz manzaralı bir odada konaklamak ve sabahı The Brasserie’deki brunch ile karşılamak da mümkün.

(0212) 368 44 44 Askerocağı Caddesi 1, Taksim


Conrad Istanbul
Yeni yıl gecesi Conrad Istanbul, farklı kutlama alternatifleri sunuyor. Conrad Balo Salonu’nda misafirler, kanepe ve şarap ikramlarının yapıldığı kokteylle karşılanıyor. Gece boyunca canlı orkestra eşliğinde, altı çeşitten oluşan eşsiz set menü ve limitsiz yerli içkinin de dâhil olduğu yılbaşı balosu, çocuklar için özel aktiviteler, bakıcı ve uyku odası hizmetiyle özellikle ailelere hitap ediyor. Tarihi Yarımada ve Boğaz’ın panoramik manzarası ile otelin 14. katında konuşlanan Summit Bar’da sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden Yeni Yıl Partisi’nde DJ performans, limitsiz yerli içki ve açık büfe var.
Yılbaşı balosu kişi başı 375 TL. Yeni Yıl Partisi kişi başı 250 TL. Noel gecesi Monet Restaurant’ta bir adet köpüklü şarap dâhil açık büfe kişi başı 115 TL.
(0212) 310 25 25 Saray Caddesi 5, Beşiktaş


Crowne Plaza İstanbul Asia
Anadolu Yakası’nın beş yıldızlı oteli Crowne Plaza İstanbul Asia, yılbaşı gecesi program hazırlığı içinde olanlara eğlencesi bol, bütçeye uygun alternatifler sunuyor. Yılbaşı gecesi paketinde ünlü şef Levent Arslan’ın hazırladığı bir menü ile gala yemeği ve limitsiz yerli içki yer alıyor. Gecede canlı müzik de var. Dileyen konaklama pakedini de değerlendirebilir.
Gala yemeği ve limitsiz yerli içki dâhil yılbaşı paketinin kişi başı fiyatı 49 Euro’dan başlıyor.
(0216) 585 60 60 Dedepaşa Bulvarı 15 Pendik, Kurtköy


Çırağan Palace Kempinski
31 Aralık gecesi Gazebo Lounge, Laledan Restaurant ve Tuğra Restaurant canlı müzik performansları ve birbirinden zengin menüleriyle saat 20.00’den itibaren geceye hazır. Gazebo Lounge’daki yeni yıl yemeğine soğuk ve sıcak başlangıçlar, deniz ürünleri, Fas yemekleri ve tatlı büfeleri damga vuruyor.  Laledan Restaurant’ın yeni yıl gala yemeğinde ördek ve kaz ciğerli puf böreği tartından kalkan balığı buğulamaya, fırınlanmış trüf mantarlı dana bonfileden ballı fındıklı ve sütlü çikolatalı musa çeşitli lezzetler boy gösteriyor. Tuğra Restaurant’ın yeni yıl gala yemeği ise marine ıstakoz parçaları, bıldırcın dolması, hindi budu sarması ve marine edilmiş Osmanlı çilekleri ile ihtişamı çağrıştırıyor. Yeni yılın ilk sabahı, 12.00-16.00 saatleri arasında Yeni Yıl Brunch’ı düzenleniyor. Yeni yılın gelişini bir tatile dönüştürmek için Çırağan Palace Kempinski’nin iki, üç ve dört gecelik özel konaklama paketlerine de muhakkak göz atın.
Gazebo Lounge’da yeni yıl yemeği kişi başı KDV ve bir akşam yemeği öncesi kokteyli dahil 345 TL. Laledan Restaurant’ta yeni yıl gala yemeği kişi başı KDV ve bir akşam yemeği öncesi kokteyli dahil 380 TL. Tuğra Restaurant’ta yeni yıl gala yemeği kişi başı KDV ve bir akşam yemeği öncesi kokteyli dahil 400 TL. Yeni yıl brunch’ı ise KDV dahil 170 TL.
(0212) 326 46 46 Çırağan Caddesi 32, Beşiktaş


Elite World Istanbul Hotel
Elite World İstanbul Hotel’in alternatif programları farklı zevklere hitap ediyor.  Lalezar Balo Salonu’nda özel yılbaşı balosu, fuayede kokteyl ikramıyla başlıyor. Ardından limitsiz yerli içki, dünya müziklerinden oluşan yerli ve yabancı geniş repertuarlarıyla canlı orkestra, DJ performansı, sürpriz çekilişler, oryantal şov ve saatler gece yarısını gösterdiğinde şampanya ikramı geliyor. Yılbaşı menüsünde ise ordövr tabağı, vol-au-vent, limonlu sorbe, geleneksel kestaneli hindi sarması, petit fours, meyve dilimleri ve işkembe çorbası var. Cazcıların buluşma noktası Jazz Company’de İlham Gencer sahneye çıkıyor, otelin diğer mekânları the Brasserie ve Lobby Lounge Bar ise farklı eğlence seçenekleri sunuyor. Çocuklara özel bir balo da otelin gece içih hazırladığı programlardan biri.

Yılbaşı özel paketi kişi başı 230 TL, 7-12 yaş için 110 TL. Jazz Company yeni yıl menüsü, limitsiz yerli içki ve şampanya dâhil kişi başı 139 TL. The Brasserie yeni yıl menüsü, limitsiz yerli içki ve şampanya ikramı dâhil kişi başı 100 TL. Lobby Lounge Bar’da sıcak ve soğuk kanepe ikramı, limitli yerli içki ve çorba servisi dâhil yılbaşı paketi kişi başı 69 TL. Çocuk balosunda 0-6 yaş arası ücretsiz, 7-12 yaş arası kişi başı 55 TL.
(0212) 444 0 883 Şehit Muhtar Caddesi 42, Taksim


Four Seasons Hotel Bosphorus
2012’ye geri sayarken Boğaz’ın seyrine dalmak isteyenler Aqua Restaurant’ta, kokteylleriyle geceye başlıyorlar. Executive Şef Mehmet Gök ve ekibi yılbaşı gecesi için yedi bölümlü özel bir menü hazırladı. Yemeğe canlı müzik eşlik ediyor. Eğlenceye devam etmek isteyenler ise soluğu, yeni yılın ilk saatlerinde DJ müziği ile hareketlenen Lounge Bar’da alıyor.
Yılbaşı gecesi kişi başı 350 TL. Pazar günü Aqua Restaurant’ta brunch kişi başı 150 TL.
(0212) 381 40 00 Çırağan Caddesi 28, Beşiktaş


Four Seasons Hotel Sultanahmet
Yeni yıla tarihi yarımadanın büyüleyici atmosferinde adım atmak isteyenler için adres Seasons Restaurant. Executive Şef Savaş Aydemir ve ekibinin dünya mutfağından seçmece lezzetlerle hazırladığı altı bölümlü menüyü canlı müzik renklendiriyor. Yemeğin ardından DJ, kabine geçiyor ve 2012’nin ilk anlarını doyasıya eğlenerek kutlama imkânı doğuyor. Ertesi sabah brunch da var.
Seasons Restaurant’ta ücret özel gala yemeği, ‘hoş geldiniz’ içeceği, kokteyl ve limitsiz yerli içki dâhil 310 TL. İçecekler hariç menü fiyatı kişi başı 250 TL. Brunch kişi başı 120 TL.
(0212) 402 30 00 Tevfikhane Sokak 1, Sultanahmet


Grand Hyatt Istanbul
Yeni yıl gecesinde, lüks ve stili kovalayanlar Grand Hyatt Istanbul’da aradıklarını buluyor. Özel dekorasyonu ve fonda çalan yeni yıla özel parçalarla Grand Hyatt Istanbul, kapıdan içeri adım attığınız anda sizi eğlence moduna sokuyor. Grand Ballroom’da 19.00-02.00 arasında gerçekleşen kutlama programında içki seçenekleri özel, ana yemekte ise iki alternatif var. Solist Murat Kaynak’ın canlı performansı ve dansöz gösterisi eğlencenin doruğa çıktığı anlar. Peşinden DJ performansıyla dans geliyor. Geceyi otelde tamamlamak isteyenler için avantajlı konaklama paketleri de var.
KDV ve limitsiz yerli içki dâhil, kişi başı 350 TL.  6-12 yaş için %50 indirim var, 0-6 yaş ücretsiz.
(0212) 368 11 70 Taşkışla Caddesi 1, Taksim


Hilton ParkSA
Hilton ParkSA misafirlerini, Boğaz manzarasıyla ünlü Cloud 7 Restaurant’ta ağırlıyor. Zengin içki menüsü, barı, çorba servisi ve atıştırmalıklarıyla cezbedici bir teklif. Canlı müziği de unutmamalı. İlle de özel parti isteyenler Executive Lounge’u tercih ediyor.
Yılbaşı gecesi kişi başı 335 TL. 0-6 yaş ücretsiz ve 6-12 yaş arası %50 indirimli.
(0212) 310 12 00 Bayıldım Caddesi 12, Maçka


Hilton İstanbul
Boğaz manzaralı Bosphorus Terrace Restaurant’ta açık büfeye canlı müzik eşlik ediyor. Misafirlerin şampanya kokteylleri ve leziz kanepe ikramıyla karşılandığı Balo Salonu’nda düzenlenen Yılbaşı Gala Yemeği’nde altı çeşitten oluşan özel gurme menü ve özel orkestra var. Farklı tatlar arayanlar Al Bushra Restaurant’ta Lübnan mutfağının enfes meze ve et çeşitlerini Boğaz manzarası eşliğinde tadıyor. Çocuklara özel bir parti de otelin programları arasında.
Bosphorus Terrace Restaurant’ta açık büfe limitsiz yerli içki dâhil kişi başı 295 TL. Yılbaşı Gala Yemeği 395 TL. Al Bushra Restaurant’ta özel Lübnan menüsü limitsiz içki dâhil kişi başı 300 TL. Çocuklara Özel Parti kişi başı 85 TL. Bosphorus Terrace Restaurant’ta ise Yeni Yıl Brunch'ı kişi başı 95 TL.
(0212) 315 60 00 Cumhuriyet Caddesi, Harbiye


İstanbul Marriott Hotel Asia
İstanbul Marriott Asia’yı tercih edenleri çağdaş Türk ve dünya mutfağını bir arada tadacakları, Balkan ezgilerinin yorumcusu Buzuki Orhan ve ekibinin canlı performanslarıyla Rumca ve Türkçe şarkılar eşliğinde doyasıya eğlenecekleri bir yılbaşı gecesi bekliyor. Menü oldukça zengin. Dileyenlere konaklama alternatifleri de sunuluyor.
Yeni yıl gecesi kişi başı 349 TL.
(0216 )570 00 00 Kayışdağı Caddesi 1, Kozyatağı


Midtown Hotel
Yeni yılın, ilk ışıklarına kadar eğlenmeyi ve lezzetli bir yılbaşı sofrası hayal edenleri Midtown, zengin konseptiyle karşılıyor. ‘Hoş geldiniz’ kokteylinin ve gala yemeğinin ardından eğlence DJ performansıyla devam ediyor. Final, yılbaşı gecelerinin vazgeçilmezi dansözle yapılıyor.
(0212) 361 67 67 Lamartin Caddesi 13, Taksim


Mövenpick Hotel
2012’ye sevdikleriyle hem eğlenip hem de muhteşem lezzetler tadarak harika bir başlangıç yapmak isteyenleri, Mövenpick Hotel Istanbul’un yılbaşı balosu bekliyor. Gecenin en güzel sürprizi Latin müziğinden, pop, caz, blues ve R&B’ye kadar, yerli ve yabancı parçalardan oluşan geniş repertuvarıyla Melis Sökmen ve orkestrası.  İlerleyen saatlerde DJ devreye giriyor.  Balkabağı çorbası, karides salatası, levrek fileto ve kremalı kök sebzeler ile sunulan fırınlanmış dana bonfileden oluşan menüyü Mövenpick nane ve çikolatalı dondurma ile servis edilen tatlı üçlüsü nihayete erdiriyor.

Yılbaşı Balosu limitsiz yerli içki dâhil kişi başı 295 TL. Superior odada iki kişi konaklama, AzzuR Restaurant’ta yılın ilk kahvaltısı, fitness center, kapalı havuz, sauna ve jakuzi kullanımlı paket KDV hariç 150 Euro. İki kişilik yılbaşı yemeği dâhil konaklama paketi KDV hariç 370 Euro. Yeni yıl brunch’ı kişi başı 85 TL. 0-6 yaş arası çocuklara ücretsiz, 7-12 yaş arası çocuklar için % 50 indirimli.
(0212) 319 29 29 Büyükdere Caddesi, 4. Levent


Park Hyatt İstanbul
Park Hyatt Istanbul-Maçka Palas yeni yıl gecesi James Bond konsepti ile maceralı bir yılın habercisi. The Prime ve Lounge’da gurmelere layık beş aşamalı özel yılbaşı menüsü sizi bekliyor. The Prime’ın sıcak ve romantik atmosferinde başlayan gece Lounge’un gece boyu süren canlı performansı ile hızlanıyor. James Bond film müzikleri ve popüler şarkılarla renklenen gecede eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar sürüyor.

Beş aşamalı set menü, limitsiz yerli içki dâhil Lounge James Bond Party, kişi başı 395 TL. Lounge yeni yıl özel atıştırmalık menüsü limitsiz yerli içki dâhil kişi başı 190 TL.
(0212) 315 12 34 Bronz Sokak, Teşvikiye


Pera Palace Hotel
Beyoğlu’nun kalbindeki Pera Palace Hotel, yeni yılı eğlenceyle karşılamak isteyenlere özel menüler ve konaklama paketleri hazırladı. Agatha Restaurant’ta ziyafet somon ve karides diyalogu ile başlıyor. Trüf ile lezzetlendirilmiş yer elması çorbası, ardından füme hindili ravioli var menüde. Zencefilli ekmek ve yeni yıl tatlıları son noktayı koyuyor yemeğe. Meraklılarına not, otelin içindeki Fransız pastanesi Patisserie de Pera’ da akşamüstü çay saatinde yılbaşı heyecanı Aralık ayı boyunca sürüyor. Yeni yıl özel menüsü kişi başı, içki hariç 350 TL.

(0212) 377 40 00 Meşrutiyet Caddesi 52 Tepebaşı, Beyoğlu


Renaissance Polat İstanbul Hotel
Renaissance Polat İstanbul Hotel, farklı eğlence alternatifleri ile renkli bir gece hazırlıyor. Daphne Restaurant & Grill, Marmara Balık Lokantası, Bier Stube, Bar Noblesse ve Polat Champions’da canlı performanslar eşliğinde yılbaşı programları, zengin yeni yıl büfeleri ve 2012 sürprizleri var.
(0212) 414 18 00. Sahilyolu Caddesi 2, Yeşilyurt


Swissôtel The Bosphorus İstanbul
Swissôtel The Bosphorus İstanbul yeni yılı eğlenceli programları, usta şeflerin gurme tatlarla hazırladığı yemek şöleni ve eğlence dolu bir kış masalı yaşatan Winter Wonderland ile karşılıyor. Kutlamalar Winter Wonderland ile gün ışığında başlayıp gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ediyor.  100 yıllık dağ evi Chalet, Boğaz manzaralı Cafe Swiss, İstanbul’un en eski Japon restoranlarından biri olan Miyako, usta şef William Mahi’nin tasarladığı gurme menüsü ve  ihtişamlı şampanya ikramıyla Gaja yeni yılı dev bir şölene çeviriyor. Yeni yılın son saniyelerini, Boğaz manzarası, havai fişek gösterisi, DJ performansı eşliğinde geçirmek isteyenler Gaja Roof’ta yerini alıyor. Ayrıca sofistike Les Ambassadeurs Bar, yeni yıla özel DJ performansı ve kokteylleri ile sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenebileceğiniz bir gece kulübüne dönüşüyor. Yeni yılın ilk sabahı brunch, 12.00-16.00 arasında Cafe Swiss’te.

(0212) 32 11 00 Bayıldım Caddesi 2, Maçka


Tünel Residence
Yeni yıl mutlaka yeme-içmeyle, müzikle dansla kutlanacak değil ya. Bazen sükûnet de iyi geliyor. Tünel Residence yeni yıl gecesi çiftlere özel bir yılbaşı paketi sunuyor. Tünel Residence Spa & Sağlık Kulübü'nde 45 dakikalık aromaterapi, relax ya da İsveç masajlarından biri ile buhar banyosu, jakuzi, sauna ve yüzme havuzu kullanımı pakete dahil.
İki gece çift kişilik süit odada konaklama kahvaltı dâhil 390 Euro.
(0212) 377 15 55 Meşrutiyet Caddesi 96 Beyoğlu, Şişhane


The Marmara Pera
The Marmara Pera’da yılbaşında Ateş Tezer Trio sahne alıyor. Tasarımıyla Pera ruhunu yaşatan The Marmara Pera caz parçaları eşliğinde yeni yıla girmek isteyenleri bekliyor.
Yılbaşı yemeği KDV ve içecekler hariç 50 Euro, yılbaşı yemeği ve 11:11 girişi ve ilk içki, kahvaltı dâhil konaklama paketi double oda kişi başı 140 Euro. Mikla’da yılbaşı yemeği ve iki kişilik konaklama kişi başı 290 Euro.
(0212) 334 03 00 Meşrutiyet Caddesi, Tepebaşı





The Marmara Taksim
Yenilenen tasarımıyla Türk motifleri ve kültürünün öne çıktığı Tuti Restaurant, Executive Chef’i Rudolf Van Nunen yönetimindeki mutfak ekibinin hazırladığı yılbaşı özel açık büfe akşam yemeği ile yeni yılı karşılıyor. Açık büfeyi à la carte menü, onu da çorba servisi takip ediyor. À la carte menünün geçerli olduğu Lobby Lounge ise 16.00-18.30 saatleri arasındaki piyano dinletisinin ardından 20.30-23.30 arasında Şevket Uğurluer Trio ile müziğe doyuruyor. 
Açık büfe akşam yemeği ve bir bardak köpüklü şarap dâhil 125 TL. 10 kişi ve üzeri gruplar için % 10 indirim geçerli.
(0212) 334 83 00 Taksim Meydanı, Taksim


The Ritz Carlton İstanbul
Çintemani Restaurant mutfak ekibinin hazırladığı yeni yıl gala yemeği menüsünde ilk olarak marine edilmiş deniz levreği, ardından beyaz trüflü mantar çorbası,tatlı şarap ile poşe edilmiş ıstakoz ve yaban kekikli kuzu sırtı geliyor. Grup Barok’un canlı performansı gece boyunca yemeğe eşlik ediyor. Ertesi sabah brunch da var.
Yeni yıl gala yemeği fiyatı yerli içki dahil 499 TL, yeni yıl brunch’ı köpüklü şarap dahil 149 TL.
(0212) 334 41 88 Askerocağı Caddesi 15, Şişli


W Hotel
W Hotel’in içindeki OKKA’nın şef Tolga Atalay imzalı özel menüsü tam bir ziyafet.
Yemek sonrası W Lounge’da DJ Doğuş Çabakçor’un setiyle eğlence başlıyor. W Hotel’in yeni yıl programları paketler halinde sunuluyor. Kahvaltı dâhil konaklamalı yılbaşı paketi Indulge, kahvaltı ve yılbaşı yemeği dahil konaklamalı çift kişilik yılbaşı paketi Sparkling, W Lounge’ta party ve kahvaltı, OKKA’da yılbaşı yemeği dâhil iki kişilik konaklamalı yılbaşı paketi Glamorous...
Indulge 315 Euro+KDV, Sparkling 615 Euro+KDV ve Glamorous 715 Euro+KDV’den başlıyor. Bu yılbaşı paketlerinden herhangi birine sahip olduğunuzda Hangover masajı 80 Euro+KDV.
(0212) 381 21 21 Süleyman Seba Caddesi, 22


kaynak: http://www.timeoutistanbul.com/istanbulotelleri/makale/2488/Otellerin-y%C4%B1lba%C5%9F%C4%B1-programlar%C4%B1%23.UM-m_2fGCkE.twitter