12 Eylül 2013 Perşembe

PROFESYONEL TURİZM YÖNETİCİLER BİRLİĞİ



Bizler sektörün sorunlarını bilen , sektörün içinden gelen ve çözüm noktasında enerji harcamayı göz önüne almış Profesyonel Turizm Yöneticileriyiz.

Birlikten kuvvet doğacağı inancıyla oluşturduğumuz birlik sektörün her dalından üyesi ve yönetim kurulu ile , sizin uzanmayan eliniz , yükselmeyen sesiniz ve sektörde bulan güçlü yankınız olacaktır.

PTYB doğruları kimseden çekinmeden söyleyebilen turizmcilerin birliği olmaya devam edecektir. Hiç bir kimse grup yada anlayış ile bağımız olmamış ve olmayacaktır. Kimseye minnet borcumuz yok ve olmayacaktır. Herkese açık ve tüm görüşlere aynı uzaklıkta durmak temel yapımızdır.

PTYB kurulduğu günden bu yana 20.000 i geçen gönüldaşı ile bir anda sektörün en kapsamlı birliği haline gelmeyi başarmıştır.

Tüm turizm departmanlarında çalışan meslektaşlarımız ayrı ayrı oluşturduğu grupları bir çatı altında toplamayı başardık. FB Çalışanları H.Keeper birlikleri ve Halkla ilişkiler grupları toplu halde yada bireysel olarak ; PTYB yi tercih etmişler ve güçlerini çatımız altında birleştirmişlerdir.

PTYB sadece Antalya'nın değil İstanbul'un ,Balıkesir'in Ankara'nın Trabzonun, Gaziantep'in , Muş'un , Kıbrıs'ın Mardin'in Hatay'ın Samsun'un Diyarbakır'ın sesine kulak veren ve önemseyen turizmcilerin birliğidir. Antalya'nın merkez alınarak oluşturulan çözümleri değil İzmir'den de sektöre bakmayı becerebilen vizyon sahiplerinin birliğidir.

PTYB'nin şu anda birçok ilde temsilcilik yapısı ile yaygınlaşma hedeflerine doğru ilerlerken bir yandan da kuruluş olmanın fiziki şartlarınıda tamamlamak üzeredir.

PTYB yi ; sektör çalışlarımızın özlemleri ve beklentileri hayata geçirmiştir. Bizler üzerimizde ki yükü ve beklentileri biliyoruz. Tüm yönetim kurulu üyelerimiz temsil ettiği sektörün menfaatleri dışında kendi menfaatlerini göz ardı etmeye and içmiş , birinci öncelikler ve sorumluluklarının sektöre ve sektörden oluşan üyelerimiz olduğu bilincindedir.

PTYB; Turizmin her alanında çalışan meslek gruplarına kapısını açmış ve çalışmalarına yurt içi ve yurt dışı sanatsal etkinlikleri kendi bünyesinde gerçekleştirmek için çalışmalarını hızlandırmıştır..Hizmet sektörünün en önemli unsurlarından olan sahne, müzik ve eğlence departmanlarıyla ilgili sektörel ve doğru çalışmalarımızla hizmet çıtamızı daha da yükselteceğiz..

PTYB sektörümüz için bir ivme ve ışık olacaktır.

Kurban Bayramı 2013 Ne Zaman - 2013 Kurban Bayramı Tarihi - Kurban Bayramı Hangi Gün

Kurban Bayramı 2013 Ne Zaman - 2013 Kurban Bayramı Tarihi - Kurban Bayramı Hangi Gün

Kurban Bayramı 2013 yılında 15 Ekim gününe denk geliyor, Arefe günü 14 Ekim Pazartesi günü olacak. Bayram hepimize kutlu ve mutlu olsun. Güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle.



Kurban Bayramı 1. günü - 15 Ekim Salı
Kurban Bayramı 2. günü - 16 Ekim Çarşamba
Kurban Bayramı 3. günü - 17 Ekim Perşembe
Kurban Bayramı 4. günü - 18 Ekim Cuma

TÜRSAB’ta büyük acı!

Minka Turizm Seyahat Acentası sahibi, TÜRSAB Boğaziçi Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı NEJAT KARAGÖZ, vefat etti.
Cenazesi 13.09.2013 Cuma günü (yarın) kaldırılarak Edirne’de defnedilecek.
Turizmhabercisi olarak Karagöz’ün kederli ailesine, turizm camiasına ve tüm sevenlerine, başsağlığı ve sabırlar dileriz.