30 Nisan 2013 Salı

Moskova'da turizm masaya yatırıldı

2012'de 3,6 milyon Rus turist Türkiye'yi ziyaret ederken, Rusya'ya gelen Türk turist sayısı ise geçen yıla göre yüzde 30'un üzerinde artarak 300 bine çıktı. Türk turistlerin Rusya tercihlerinde vizelerin kalkması önemli katkı sağlarken, turizm sektöründe yapılacak iyileşmenin daha fazla Türk turistin Rusya destinasyonunu tercihinde katkı sağlayacak.


KAYNAK HABERİN DEVAMI:http://www.turizmhaberi.com/haber/673-moskova-da-turizm-masaya-yatirildi

Geleneksel otelde konaklama deneyiminden sıkılanlar yaz aylarında alternatif konaklama seçenekleri ile hem özgürlüğe hem de konfora kavuşuyor

Günlük, haftalık ya da aylık olmak üzere esnek zamanlama şartları ve uygun maliyetle kiralanabilen ev, villa ve apartman daireleri HemenKiralik.com’da bulunabiliyor. Turizm dünyasının yeni fenomeni alternatif konaklama, yaz ayları yaklaştıkça cazibesini artırıyor. 
KAYNAĞIN DEVAMI:http://www.turizminsesi.com/haber/alternatif-konaklama-secenekleri-14370.htm

Antalya bölgesinin ilk golf kulübü olan Belek'te bulunan National Golf Club, ihale ile satılacak


Attila Güvenç
İstanbul(Anayurt)-  Bir çok uluslararası golf şampiyonasına ev sahipliği yapmış olan Antalya Belek'te bulunanNational Golf Club'ın ihale ile satışı gazete ilanı ile duyuruldu. Gazete ilanında Antalya'nın ilk golf kulübü olan National Golf Club'ın Serik 2. Asliye Hukuk Mahkemesinin 29.05.2008 tarihli, 2004/256 E. ve 2008/314 K sayılı kararı ile tasfiyesine karar verildiği ve bu kararın kesinleştiği bildirildi.

Kiralama-işletme modeliyle büyüyeceğiz...


Martı Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Narin, yeni sezon ve hedefleri ile ilgili açıklamalarda bulundu
Martı Grubu olarak, toplam 7 tesisi ile sezonu başarılı bir şekilde açtıklarını söyleyen Emre Narin, “2013 sezonunu ciroda % 80 büyüme hedefi ile açtık. Başarılı bir sezon geçireceğimiz inanıyoruz, gelen sinyaller olumlu.






THY'den 'ruj' açıklaması geldi

Türk Hava Yolları (THY), "kırmızı ruj yasağının" kamuoyunda tartışılması üzerine yazılı açıklama yaptı. ’Kamuoyuna Duyuru’ başlıklı yazılı açıklamada üniformada yer almayan kırmızı ve koyu pembe renklerdeki oje ve rujun "görsel bütünlüğü bozduğu gerekçesiyle" bu kararın alındığı belirtildi.







kaynak: http://www.turizmaktuel.com/haber-18189-THYden_ruj_aciklamasi_geldi